Arsacal
button
button
button
button


Mini-tienerkamp bisdom Haarlem- Amsterdam

meld je aan!

Nieuws - gepubliceerd: woensdag, 9 mei 2012 - 190 woorden
Mini-tienerkamp bisdom Haarlem- Amsterdam

Dit jaar zal alweer het 11e tiener­kamp van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam plaats­vin­den! Het tiener­kamp staat voor een pit­tige mix van geloof, relaxen, creativi­teit, sport en span­ning. Het kamp vindt dit jaar plaats van vrij­dag 13 t/m zon­dag 16 juli 2012. Ben jij er weer bij!? Mini-tiener­kamp.

Dit jaar is het tiener­kamp een mini-kamp, een lang weekend van vrij­dag­avond tot en met maan­dag. Dit jaar is de locatie Casa Carmeli in Vo­ge­len­zang waar we te gast zijn bij de zusters Karme­lie­tes­sen. Een locatie die we helemaal voor ons zelf hebben, een heer­lijke plaats voor een lekker actief en gezellig mini-kamp! Op het kamp is plek voor in elk geval 30 jongens en mei­den van 12 t/m 15 jaar. Meld je dus snel aan! Dit kan door in te loggen op Jong­bis­domhaarlem.nl

Kosten voor het kamp zijn € 75. Het kamp begint vrij­dag om 17:00 uur en ein­digt maan­dag rond 13:00 uur. De­fi­ni­tieve tij­den staan in de brief die alle deel­ne­mers uiter­lijk twee weken voor het kamp ter bevesti­ging ont­van­gen.

Wil je een indruk krijgen van het kamp? Kijk dan onder Tiener­kamp, daar staan o.a. foto's van eer­dere jaren.

Heb je vragen? Mail naar info@jong­bis­domhaarlem.nl

Terug