Arsacal
button
button
button
button


Zoeken

Zoek pagina's met de zoekwoorden:

én én


Zoekresultaten voor “Google”

info - maandag, 20 februari 2023
Voor deze website worden geen persoongegevens verwerkt. Bisdom Haarlem-Amsterdam verwerkt wel persoonsgegevens.



Vanaf heden beschikbaar
nieuws - dinsdag, 5 oktober 2021
Maandag 4 oktober vond in het Willibrordseminarie in Heiloo de eerste Willibrordavond plaats met de presentatie van de Missaal-app. Die app is beschikbaar via de website van de Tiltenberg. Hier vindt U alle gegevens.



in geboorteplaats Munstergeleen
overweging_preek - zondag, 5 januari 2020
Zondag 5 januari was het niet alleen het hoogfeest van de Openbaring des Heren, in Munstergeleen werd bovendien de heilige pater passionist Karel Houben gevierd, die daar geboren is. Na de Pontificale heilige Mis met concelebratie was er een lichtprocessie naar de pater Karelkapel.



Driekoningen en nieuwjaarsreceptie in Matteüsparochie
overweging_preek - zondag, 5 januari 2020
Op het hoogfeest van de Openbaring des Heren (Drie Koningen) was ik in de Matteüsparochie in de Sint Martinuskerk in Zwaag waar een feestelijke Eucharistieviering voor heel de parochie was met na afloop een nieuwjaarsreceptie voor de parochianen. De preek ging over de antwoorden die Google niet geeft.



Donderdag 20 september - 12.00 uur - Wassenaar
nieuws - vrijdag, 24 augustus 2018
Op donderdag 20 september houdt de Nederlandse Katholiek Schoolraad (NKSR) een studiemiddag over interculturele dialoog.



Kloosterleven als beeld van een betere wereld
overweging_preek - maandag, 1 januari 2018
Zalig nieuwjaar aan alle lezers van Arsacal! 1 januari is Hoogfeest van Maria, moeder van God en wereldvredesdag met een speciale boodschap van paus Franciscus. En we gedenken de besnijdenis van Jezus; dienend kwam Hij naast ons mensen staan. Wat wil de paus met zijn boodschap en wat betekent die voor ons?



info - donderdag, 9 maart 2017
Bij ‘getijdengebed’ denkt u misschien aan een rijk versierd boek van eeuwen geleden, of aan kloosters, mummelende monniken, metten en lauden. Misschien weet u niet dat het getijdengebed dagelijks over de hele wereld wordt gebeden door priesters, diakens, seminaristen en leken. Thuis, maar ook in kerken en kapellen. Wie daaraan deelneemt, beseft niet meteen dat hij zo een gebedstraditie voortzet die teruggaat tot de eeuwen voor Christus.